Fabrieksgarantie

Bij de aankoop van uw nieuwe Fiat Professional is een garantie van 24 maanden inbegrepen die ingaat vanaf de registratiedatum en geen kilometerbeperking heeft.

De garantie biedt dekking van het voertuig tegen fabricagefouten, die gratis zullen worden verholpen met behulp van originele of gereviseerde onderdelen.

Werkzaamheden onder garantie worden uitgevoerd door de Fiat Professional Servicecentra en omvatten:

  • reparatie of vervanging van het defecte onderdeel;
  • arbeid die nodig is voor de vervanging of reparatie;
  • levering van verbruiksmaterialen die nodig zijn om de reparatie onder garantie uit te voeren.

Tijdens fabrieksgarantie kunt u ook van hulp bij pech onderweg profiteren.

car-warranty-image

Garantie op de lak

Het voertuig is gegarandeerd tegen fabricagefouten in het lakwerk voor een periode van 36 maanden vanaf de afleverdatum. De garantie voorziet in het volledig of gedeeltelijk opnieuw lakken van het voertuig om alle fouten te elimineren, in overeenstemming met de standaardvoorwaarden van de fabrikant.

Garantie tegen doorroesten

De structuurelementen van de carrosserie zijn gegarandeerd tegen doorroesten veroorzaakt door corrosie, wanneer deze van binnenuit plaatsvindt.

De garantie voorziet in de reparatie en/of vervanging van elk origineel structuurelement van de carrosserie dat beschadigd is door doorroesten en is 8 jaar geldig vanaf de datum dat het voertuig is afgeleverd.

Wij raden u aan de specifieke voorwaarden van uw dekking in uw garantiehandleiding te controleren.

BREID UW GARANTIE UIT

Met Fiat Professional Extra Garantie heeft u dekking tegen mechanische en elektronische storingen in uw auto. Bovendien zult u blijven profiteren van:
  • Reparaties uitgevoerd door hooggekwalificeerde en gespecialiseerde technici.
  • Gebruik van originele onderdelen.
  • Servicecentra en assistentie in heel Europa.

Fiat Professional Extra Garantie is een service die valt onder het label Mopar® Vehicle Protection.

Onderhoud

De onderdelen van uw Fiat Professional zullen na verloop van tijd of na een bepaald aantal gereden kilometers nagekeken of vervangen moeten worden.

Daarom heeft de Fiat Groep voor elk voertuigmodel/-versie dat zij produceert een Geprogrammeerd Onderhoudsschema opgesteld dat noodzakelijk is om uw auto in topconditie te houden.

Naleving van de aanwijzingen van het Geprogrammeerd Onderhoudsschema betekent het optimaliseren van de prestaties en het brandstofverbruik van uw voertuig. We adviseren u het onderhoud aan uw auto niet uit te stellen en de aangegeven periodieke controles door uw dealer uit te laten voeren.

De getoonde prijzen zijn prijzen die Fiat Professional Nederland haar dealers en reparateurs adviseert. Zij zijn niet gehouden deze adviezen op te volgen. Vraag altijd van tevoren welke vaste prijs uw dealer of reparateur hanteert, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Mopar® Vehicle Protection

MOPAR® VEHICLE PROTECTION biedt u de mogelijkheid om de dekking op defecten buiten de garantieperiode uit te breiden door middel van Extra Garantie.

Daarbij kunnen wij u garanderen dat  alle werkzaamheden:

  • uitgevoerd worden door hooggekwalificeerde en gespecialiseerde technici
  • bij alle erkende werkplaatsen van Fiat Group Automobiles in heel Europa
  • met gebruik van originele onderdelen.
Ontdek de extra services geboden door Mopar® Vehicle Protection.

Instructieboek

istructions_image

Bent u uw instructieboek of garantiehandleiding verloren? 

U kunt deze in elektronisch formaat doorbladeren op eLum, de officiële website van Fiat Group Automobiles met de garantiehandleidingen en instructieboeken voor uw Fiat Professional.