ΓΝΗΣΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ

origina-part-image-intro

Τα γνήσια ανταλλακτικά Mopar® είναι η ιδανική λύση για την φροντίδα και την συντήρηση του αυτοκινήτου σας, γιατί είναι απολύτως συμβατά με τις εργοστασιακές τεχνικές προδιαγραφές.
Η εξαιρετική εξωτερική εμφάνιση, η υψηλή αεροδυναμική απόδοση και τα δομικά χαρακτηριστικά του σώματος των γνήσιων ανταλλακτικών εγγυώνται την βέλτιστη ενσωμάτωση για την δική σας ασφάλεια.

CLASSIC_LINE_ricambi

Classic Line

Για όλους τους αυτοκινητιστές που έχουν επιλέξει ένα αυτοκίνητο της Fiat Group Automobiles, η Mopar® προσφέρει την Classic Line, την γκάμα των ανταλλακτικών για αυτοκίνητα τα οποία είναι παλαιότερα από 5 έτη. Η Classic Line είναι η γκάμα των ανταλλακτικών που διανέμεται από την Mopar® η οποία εγγυάται απόδοση και ασφάλεια, σε πραγματικά συμφέρουσες τιμές.
Τα προϊόντα Classic Line τα οποία είναι σήμερα διαθέσιμα είναι:

 • Τακάκια φρένων
 • Δίσκοι φρένων
 • Φίλτρα αέρος
 • Φίλτρα λαδιού
 • Φίλτρα καμπίνας επιβατών
 • Φίλτρα πετρελαίου
 • Χρονισμός κινητήρα (ιμάντας και άλλα εξαρτήματα του συστήματος)

Η Classic Line δεν είναι μία προωθητική ενέργεια, και δεν έχει ημερομηνία λήξης, είναι η νέα ευκαιρία την οποία έχει αποφασίσει η Mopar® να προσφέρει σε εκείνους που έχουν επιλέξει ένα αυτοκίνητο από το Fiat Group.

ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ

Ακόμα και αφού έχουν δουλέψει σκληρά και σας έχουν μεταφέρει για πολλά χιλιόμετρα, τα εξαρτήματα του αυτοκινήτου σας εξακολουθούν να είναι ακόμα πολύτιμα.
Ξεκινώντας με γνήσια μεταχειρισμένα εξαρτήματα, μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα προϊόν το οποίο προσφέρει ισότιμη απόδοση με εκείνη ενός καινούργιου αυτοκινήτου, χρησιμοποιώντας μία πιστοποιημένη και εγγυημένη διαδικασία. Αυτή η διαδικασία, που είναι γνωστή σαν “αναγέννηση”, είναι μία βιομηχανική δραστηριότητα κατά την οποία γίνεται εκ νέου επεξεργασία των εξαρτημάτων που έχουν αφαιρεθεί από κέντρα επισκευής έτσι ώστε να αποκατασταθούν τα εξαρτήματα σε συνθήκες χρήσης και επίπεδα απόδοσης ενός καινούργιου προϊόντος.
Τα ανακατασκευασμένα ανταλλακτικά Mopar® προσφέρουν άπειρα πλεονεκτήματα.

 • Φιλικότητα με το περιβάλλον
 • Γνήσια ποιότητα
 • Εγγυημένα σαν τα καινούργια
 • Πλήρης γκάμα
RICAMBI RIGENERATI
RICAMBI_FUNZIONALI

ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΥΓΡΑ

Δουλεύοντας σε μία συνεχή συνεργασία με την FIAT Group, η PETRONAS LUBRICANTS προσπαθεί καθημερινά να βελτιώσει ακόμα πιο πολύ την διαδικασία παραγωγής των λαδιών κινητήρα και των υδραυλικών υγρών, σχεδιάζοντας λιπαντικά για ειδική χρήση σε μεμονωμένα μοντέλα αυτοκινήτων μαζί με την εξέλιξη του κινητήρα, για αποτελέσματα τα οποία υπερβαίνουν κάθε φορά τις διεθνείς προδιαγραφές.
Όλοι όσοι εμπιστεύονται την PETRONAS LUBRICANTS INTERNATIONAL, από τον κατασκευαστή έως τον τελικό καταναλωτή, μπορούν να υπολογίζουν σε μία εξαιρετική ομάδα ειδικών και σε προϊόντα υψηλής ποιότητας τα οποία πληρούν όλα τα απαιτούμενα χαρακτηριστικά για ασφάλεια, απόδοση, κατανάλωση και προστασία του περιβάλλοντος.