VÆLG DIN MODEL OG SE MULIGHEDERNE FOR RESERVEDELE

origina-part-image-intro

Mopar® originale reservedele er den perfekte løsning til service og vedligeholdelse af din bil, fordi de er helt i overensstemmelse med de originale tekniske specifikationer.
Det perfekte udseende, den høje aerodynamiske ydeevne og strukturen på de originale karrosseri-reservedele sikrer optimale tilpasning for din sikkerheds skyld.

OMBYTTERDELE

Selvom delene har arbejdet hårdt og båret din bil mange kilometer, har din bils reservedele stadig værdi.

Ved at bruge originale brugte komponenter kan vi skabe et produkt, som giver bilen ligeså høj ydeevne som en ny bil ved at anvende en certificeret og garanteret proces.
Denne proces, kendt som “regeneration”, er en industriel aktivitet, hvor fjernede komponenter repareres og istandsættes af servicecentre, så de kan bruges under de samme forhold og får samme ydeevne, som hvis de var helt nye.

Mopar® ombytterdele giver uendelige fordele:

  • Miljøvenlige
  • Original kvalitet
  • Garanteret som nye
  • Fuldt sortiment
RICAMBI RIGENERATI
RICAMBI_FUNZIONALI

OLIER OG FUNKTIONELLE VÆSKER

PETRONAS LUBRICANTS udvikler produkter i samarbejde med Fiat Group og stræber hver dag efter at forbedre produktionsprocesserne for deres motorolier og funktionelle væsker ved at designe smøremidler til hver enkelt model i takt med udviklingen af motorer, for hver gang at kunne overstige de internationale specifikationer.

Alle, som stoler på PETRONAS LUBRICANTS INTERNATIONAL - lige fra producenten til kunden - kan regne med et hold af topprofessionelle specialister, og produkter af høj kvalitet, som lever op til alle påkrævede sikkerheds-, ydeevne, forbrugs- og miljømæssige standarder.