powered-by-mopar-image

Teknisk område

Arbejder du med Mopar-produkternes kvalitet?
Her kan du finde alt, hvad du har brug for.
På globalt plan er Mopar® noget specielt, hvilket også fremgår af en række vigtige statistikker: Virksomheden distribuerer produkter i over 120 lande og har et kataloget for reservedele og tilbehør, som omfatter mere end 500.000 komponenter.
Mopar’s® mission er at sikre alle kunder, uanset hvilket mærke de køber af Fiat og Chrysler Groups, en god oplevelse som bilejer i hele bilens levetid, ved at stille deres erfaring og viden til rådighed. Mopar® passer på biler, fra det øjeblik de forlader forhandleren og garanterer kunden det højeste serviceniveau, den nyeste teknologi samt innovative, originale produkter af høj kvalitet.

ARVEN FRA MOPAR®

heritage-image
Mopar® begyndte at dukke op i 60’erne, på en tid hvor amerikanske sportsbiler og high-performance-biler blev berømte over hele verden, takket være deres resultater i racerløb. Da Chrysler Corporation udviklede mærkerne Dodge og Plymouth, lancerede Mopar® en produktlinje med "specialdele", som var specielt fremstillet til de biler, der lignede dem på racerbanen. Sådan blev Mopar® Performance Parts født – afdelingen i Chrysler, dedikeret til udvikling af reservedele, der skal forbedre racerbilers ydeevne til det maksimale. Gennem årene blev Mopar® synonym med “muskelbiler”: de fleste af bilerne op gennem 1970’ere skrev historie i bilindustriens racerløb, hvilket også passer denne beskrivelse.  Siden da har Mopar® stræbt efter at opfylde kundernes behov, da de har optimeret såvel ydeevne som håndtering af de biler, som kunderne kører i hver dag. I dag har den verdensomspændende spiller udvidet sin virksomhed til også at omfatte teknisk assistance og kundeservice aktiviteter, ved at tilbyde sin omfattende erfaring med service til dem, som vælger en bil fra Fiat og Chrysler Group.

Bæredygtighed

sosteibilità-image
Bæredygtige fremgangsmåder bidrager til at vedligeholde balancen mellem at tilfredsstille de behov, der er netop nu, og sikre, at kommende generationer også får opfyldt deres. Derfor er det vigtigt for Mopar® at passe på biler fra FGA Group på den mest miljøvenlige måde. Derfor har de udviklet en plan for bilen, når den er slidt op og ikke længere skal køre, samt det Grønne Kontroleftersyn - et vedligeholdelsesprogram, som grundigt efterser bilens komponenter, som har den største effekt med hensyn til emission.