Garanti på bilen

Prisen på din nye Fiat Professional omfatter en 24 måneders garanti, som løber fra den dag, du overtager køretøjet, og har ingen kilometerbegrænsning.
Garantien dækker produktionsfejl, som vil blive udbedret uden omkostninger med originale dele eller ombytterdele.
Det arbejde, der er omfattet af garantien, udføres af vores forhandlere, og omfatter følgende:

  • reparation eller udskiftning af den defekte del;
  • arbejdstiden der bruges i forbindelse med udskiftning eller reparation;
  • eventuelle forbrugsmaterialer, som skal bruges til at udføre garantireparationen.

I den tid, dit køretøj er omfattet af garanti, kan du til enhver tid gøre brug af Vejhjælp

car-warranty-image

​Lakgaranti

Lakgarantien omfatter produktionsfejl i lakken og gælder i 36 måneder fra du overtager køretøjet. Garantien omfatter hel eller delvis om-lakering af køretøjet for at fjerne evt. uregelmæssigheder i henhold til producentens standardbetingelser.

Rustgaranti

Køretøjets karrosseri er dækket af en rustgaranti, som dækker mod korrosion, som er opstået indefra og ud. Garantien dækker reparationer og/eller udskiftning af originale dele i karrosseriet, som er beskadiget af gennemtrængt rust og er gældende i 8 år, fra den dag du overtager køretøjet.

Vi anbefaler, at du læser nærmere om betingelserne for dækningen i din servicebog.

Vejhjælp

Med Vejhjælp har du altid  følgende fordele: 

(*)Læs mere i servicebogen om, hvordan servicen udføres, betingelser, begrænsninger og undtagelser

Service

​PLANLAGT SERVICE

Alle køretøjer skal serviceres regelmæssigt.
Derfor udarbejder Fiat-koncernen en serviceplan for alle de køretøjer, de fremstiller, så det sikres, at køretøjerne får den påkrævede service for at opretholde deres køreevne og effektivitet.

Når du overholder disse fastlagte serviceplaner, optimerer du dit køretøjs ydeevne og brændstofforbrug. I hele dets levetid har du således et køretøj, der lever op til love og retningslinjer i forhold til CO2-udslip og forurening, så det kan godkendes ved de lovpligtlige bilsyn.

Instruktionsbog

istructions_image

Har du mistet din instruktionsbog eller servicebog? 
 


Du kan finde disse elektronisk på eLum (Fiat Group Automobiles officielle hjemmeside), hvor du kan finde garantibestemmelser og instruktionsbøger til din Fiat Professional.

elum_vintage-image

eLUM Vintage er Fiat Group Automobiles officielle hjemmeside, hvor du kan finde garantibestemmelser og instruktionsbøger til biler, som er en del af Fiat-koncernens historie.

Hvis du har mistet instruktionsbogen til din bil og gerne vil have en ny original papirkopi, kan du købe en hos dit lokale autoriserede Alfa Romeo Serviceværksted. .