Du kan ringe til Fiat Professional på frikaldsnummeret 00800 3428 0000 fra de større europæiske lande*. Du kan også ringe til os ved at trykke 00800 Fiat 0000.

*Kontakt din netværksudbyder for at finde ud af, om det er gratis at ringe fra udlandet

Ciao Fiat Professional Mobile er den originale Fiat Professional app til alle bilister. Med et enkelt tryk giver app’en dig adgang til en række services og hjælpefunktioner – lige meget hvor du befinder dig: Her kan du gemme vigtige datoer, slå op i instruktionsbogen, finde din nærmeste forhandler eller serviceværksted samt lede efter tankstationer, der har metan eller F-gas. App’en opdateres løbende med nye tjenester og funktioner.